OSTIN LAW FIRM юридичний консультант по придбанню банку в Україні.

OSTIN Law Firm з радістю повідомляє, що вона діяла в якості юридичного радника пана Стефана Пінтера з питань українського права у зв’язку з придбанням 100% акцій ПАТ “Комерційний Індустріальний Банк” (Україна).

Пан Стефан Пінтер – міжнародний інвестор, який проживає у Лондоні та спеціалізується на інвестуванні у ринки, що розвиваються. Він є засновником та директором GML Capital LLP, приватної інвестиційно-банківської та управляючої компанії, яка була заснована в 1983 році та має досвід діяльності в Україні з 1993 року.

ПАТ “Комерційний Індустріальний Банк” був заснований у 1993 році та спеціалізується на обслуговуванні великих компаній, суб’єктів малого та середнього підприємництва. Роль ЮФ OSTIN як юридичного радника включала повний юридичний супровід з питань українського права, зокрема, супровід з питань фінансового та банківського права, структурування угоди, розробку договірних документів, координацію підписання та завершення угоди, отримання дозволу Національного банку України на набуття істотної участі у банку.

Стефан Пінтер коментує послуги OSTIN Law Firm: “OSTIN має висококваліфіковану команду з банківського та фінансового права. Я ціную їх старання та націленість на досягнення якісного результату“.

logo