Юридична фірма OSTIN консультувала одну з найбільших українських IT-компаній INTELLIAS.

Юридична фірма OSTIN консультувала одну з найбільших українських IT-компаній Intellias в угоді по залученню фонду прямих інвестицій під управлінням Horizon Capital у якості міноритарного акціонера.

В рамках договору OSTIN надавала юридичні консультації з питань українського та міжнародного законодавства, зокрема з корпоративного, договірного, податкового та антимонопольного права, а також з питань інформаційних технологій.

Результатом професійно і якісно виконаної работи юристів  OSTIN стало успішне завершення M&A угоди між Intellias та інвестиційним фондом Horizon Capital.

«Для команди юридичної фірми OSTIN супровід угод подібного масштабу – це чергове підтвердження високого рівня якості надання юридичних послуг. Ми завжди відкриті до співпраці по складним і цікавим проектам, високий рівень професіоналізму команди в сукупності з досвідом, креативністю та любов'ю до власної справи - це основа, на якій базується робота компанії. Співпраця з Intellias для нас, - однозначно позитивний досвід, вони одні з кращих у своїй сфері і наші принципи роботи багато в чому співпадають.» - зазначає Євген Порада, керуючий партнер OSTIN LAW FIRM.

Intellias заснована у Львові в 2002 році. Станом на 2018 рік компанія надає повний спектр послуг з розробки продуктів програмного забезпечення, штат компанії налічує більше 1100 професіоналів і базується в Україні. Компанія є одним із кращих роботодавців в IT сфері в Україні. Збільшивши розмір більш ніж в 10 разів протягом останніх шести років, Intellias визнана однією з найбільш швидко зростаючих IТ-компаній.

Horizon Capital керує фондами прямих інвестицій з активами понад $ 800 млн. Компанія інвестує кошти в проекти в Україні, Молдові та Білорусі. Зокрема, фондами Horizon Capital активно інвестується ІТ-сектор регіону, включаючи такі компанії як Rozetka, Jooble, Ciklum, Tіnkoff Credit Systems та інші.

logo